Fybi intermmanagement
F.y.b.i.’s werkwijze is uniek. Om u te kunnen ondersteunen in en advies uit te kunnen brengen over uw organisatieprocessen , ziet F.y.b.i. de eigen participatie op de werkvloer als een vereiste.

Of het nu gaat om een verkorting van de productielijn of een verbetering van de communicatieprocessen, F.y.b.i. gelooft dat interim management het beste werkt wanneer men werkelijk inzicht heeft in de dagelijkse praktijk.

F.Y.B.I. onderscheidt zich hiermee op een belangrijke manier van bedrijven die hun analyses op afstand en slechts in overleg met het management tot stand brengen.

Wat levert het op?

In de rol van ‘undercover’ is F.y.b.i. in staat uw organisatorische problemen helder in kaart te brengen. Een greep uit de problemen die F.y.b.i. signaleert én op weet te lossen:
  • Te lage productiviteit: als gevolg van te laag afgestelde targets is men veelal niet zo productief als men zou kunnen zijn. F.y.b.i. analyseert uw werknormen.
  • Te hoge kosten: bemiddelingskosten berekend door uitzendbureaus zijn vaak hoger dan nodig. F.y.b.i. zorgt voor de juiste mensen tegen een lager tarief.
  • Ongemotiveerde werknemers: werknemers die weinig productief zijn of na een intensieve training plotseling vertrekken kosten u geld. F.y.b.i. ondersteunt in de selectie van de juiste werknemers.
  • Onvoorbereide implementatie: de invoering van een nieuw systeem vindt vaak zonder gedegen voorbereiding plaats. F.y.b.i. brengt onverwachte praktijkproblemen in kaart.
  • Taalbarrière: problemen op de werkvloer kunnen ontstaan als gevolg van een taalbarrière. F.y.b.i. spoort deze problemen op.